Talentklassen

De digitale speeltuin van beeld en geluid.
Vraag jij jezelf wel eens af hoe het is om een cameraman, regisseur, reporter of editor te zijn? Ben je nieuwsgierig, durf je jezelf te zijn en jezelf te presenteren? Dan vind je jouw digitale draai in de ‘Multimediaklas’ van het BHC!
    


In de talentklas Multimedia krijgt de leerling de kans om in de huid te kruipen van een cameraman, regisseur, reporter, acteur of editor. Met beeld en geluid leert de leerling verhalen te vertellen en informatie over te brengen. Dit kan in de vorm zijn van een korte film waarin wordt geacteerd, een reportage, animatie, hoorspel, podcast enzovoort. Op het Vimeokanaal ‘Talentklas Multimedia BHC’ zijn de prachtige en verrassende filmpjes van talentklas Multimedia Audiovisueel te zien.
Ben je benieuwd hoe onze leerlingen een verhaal vertalen naar beeld en geluid? Surf dan naar:http://vimeo.com/buitenhoutcollege.

De talentklas Multimedia heeft ook een eigen tv kanaal op youtube;http://www.youtube.com/user/buitengewoontv?feature=results_main

TL-plus / Cultuur & Maatschappij

Van vmbo naar havo

In de TL-plus klas worden de leerlingen die de uitdaging aan kunnen, voorbereid op een eventuele overstap naar het havo.
Nadat de leerlingen van het Buitenhout College een oriëntatie periode hebben gehad bij de talenklassen Multimedia, De Jonge Onderzoeker en Sport en Dienstverlening, kunnen ze als hun cijfer en werkhouding dat toelaten na een poitief advies van hun docenten, de rest van het schooljaar werken in de TL-plus klas.
 

In de TL-plus klas worden in workshops van zes weken de vakken Nederlands, Engels, Frans en Wiskunde aangeboden. 


Leerlingen die de TL plus talentklas hebben gevolgd en aan het eind van het eerste brugjaar niet doorstromen naar havo, volgen in het tweede leerjaar de talentklas Cultuur & Maatschappij.

De talentklas voor de actieveling

Ben jij gek op sport en zou je het liefst elke dag samen met andere sportievelingen actief bezig willen zijn? Heb jij talent voor sport en ben je graag veel met verschillende sporten bezig? Dan is de talentklas ‘Sport & Dienstverlening’ echt iets voor jou!

 

 

Ben jij de nieuwe Einstein? Ben je benieuwd hoe een vliegtuigvleugel werkt? Heb je altijd al een zweefvliegtuig van binnen en buiten willen onderzoeken? En hoe zit dat met de computer die je tegenwoordig overal tegenkomt? Ben jij iemand die graag meer wil weten en de dingen om je heen wilt onderzoeken, dan is de talentklas ‘De Jonge Onderzoeker’ echt iets voor jou.

 

Subcategorieën